Kategóriák
Kategóriák
Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!!!

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook
Látogató számláló
0
5
4
6
4
6
4
MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek
Termékajánló

Supinált téli bakancsok

Főkategória >Supinált téli bakancsok

Supinált téli bakancs: 23-34-ig méretben kapható a döntött sarokkal készült szupinált gyerek téli bakancs a webáruházban.

Maus supinált téli bakancsok EMKI igazolással rendelkeznek, Önkéntes Egészség Pénztárnál elszámolható!
Supinált téli bakancs erősített kéreggel rendelkezik, sarokrésze belülről kifelé döntéssel készül.A kifelé döntésnek köszönhetően, segíti a befelé dőlő saroktengelyt egyenesbe állítani.
Supinált téli bakancs:

A tél közeledtével aktuálissá válik gyermekünk számára téli csizma vagy téli bakancs vásárlása, és ezzel együtt jelentkezik az örök szülői dilemma: milyen téli cipőt vásároljunk gyermekünknek?
Óriási kínálat, melyik a legjobb?
A téli cipők, csizmák piacán is óriási a kínálat, és nem könnyű kiválasztani a gyermekünk számára a legmegfelelőbb lábbelit. A téli cipőválasztás ilyen szempontból még bonyolultabb, hiszen több szempontnak is meg kell felelniük ezen lábbeliknek. Lássuk, mik ezek:
- megfelelő védelmet nyújtson a hideg ellen vagyis bélelt legyen
- biztosítson egészséges közeget és egészséges tartást a gyermekünk lábának, hiszen sok időt fog a téli csizmában tölteni.

Vizsgáljuk meg ezen szempontokat kicsit közelebbről!

1. Védelem a hideg ellen
Télen hideg van, vagyis ez a legfontosabb szempont, hiszen azért vásárolunk téli bakancsot, hogy ne fázzon a gyermek lába. A téli cipő vásárlásakor mindig vizsgáljuk meg, hogy van-e megfelelő bélés az adott csizmában, van-e bélés a talprészen is, vagy csak a szár-részen. A legjobbak azok a csizmák, bakancsok, amelyek belül teljes egészében béléssel rendelkeznek.
2. Téli cipők az egészséges lábakért!
A téli bakancsok és csizmák kiválasztásánál ne felejtsük el az egészségügyi szempontokat sem! A téli cipőknek is legyen tartása, erősített kérge, hiszen enélkül a gyermek lába, bokája nem kap megfelelő tartást, és könnyen befelé dőlhet. A supinált téli bakancsok ezeket a befelé dőlő lábakat hivatottak korrigálni, a helyes tartást biztosítják a kis lábaknak. A supinálta téli bakancsok olyan speciális kialakításban részesülnek, amelyeket orvosszakmai vizsgálatoknak is alávetnek azért, hogy a lehető legegészségesebb tartást biztosítsák a legkisebbeknek. A helyes lábtartás helyes járást és megfelelő gerinctartást biztosít, így a későbbi gerincproblémák elkerülhetők, ha már a legfiatalabbakat megtanítjuk a helyes járásra. A lúdtalp a befelé dőlő saroktengely a leggyakoribb probléma, amellyel az ortopéd szakemberek találkoznak a gyerekek vizsgálatakor. Tudnunk kell, hogy a járás megtanulásakor még nem beszélünk lúdtalpról, ez egy természetes tartása az egy-kétéves korú gyermekeknek, azonban ha később is befelé dől a boka, és leér a földre a talp középső része, az legtöbbször korrekciót igényel, sőt súlyosabb esetekben gyógycipő viselése is javasolt lehet.
A supinált kialakítású gyermekbakancsok főleg azoknak a gyerekeknek ajánlható, akik saroktengelye hátulról nézve befelé dől, 90 foknál kisebb szöget zár be a talajjal, de megelőzésben is segíthet.

Webáruház készítés