Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
3
8
5
7

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!


Kedves Vásárlóink! Megrendeléskor kérem vegyék figyelembe, hogy 2024.06.24 és 2024.07.04. között a postázás, a személyes átvétel és a telefonos ügyintézés szünetel. A megrendelés kezelés ez idő alatt is zavartalanul üzemel.

Szandálok

A Lurkócipő Webáruházunk kínálatában megtalálható Magyar gyerek szandálok valódi bőrből készültek. 

Gyerek szandálok 19-35-ig méretben. Asso szandál 40-ig méretben is.

Nézzen szét a kínálatunkban, válasszon a Lurkó gyerekcipő webáruházból minőségi, kisfiú vagy kislány egyszerűen felvehető gyerek szandált! A gyerek szandál megfelelő kiválasztásáról a termékleírásnál és a "Méretválasztás" menüpont alatt is talál hasznos tanácsot.

Nálunk több gyerek szandál márka közül válogathat, hagyományos (formatalpas, lágy harántemelős) és szupinált (döntött sarkú) kivitelben is.

Asso gyerek szandálFalcon gyerek szandálLinea gyerek szandálA természetes bőrből készült gyerek szandálok kellemes, jól szellőző, kényelmes viseletet biztosítanak. A talprész kialakítása kellően könnyű és rugalmas, így nem ró plusz terhet a gyermek lábaira. Szandáljaink két tépőzáras, egy tépőzáras  és két csatos kivitelben készültek, így biztosítva a szabályozhatóságot, a lábra való pontos és kényelmes illeszkedést, valamint a könnyű napi használatot a gyermekek számára. 

A lurkocipo.hu webáruházban minden cipő és gyerek szandál mellett feltüntetjük a lábbelik belső talphosszát centiméterben, mellyel megkönnyítjük a szülők számára a megfelelő méretű szandál kiválasztását. A vásárláshoz így elegendő lemérni a gyermekünk pontos talphosszát, majd hozzáadni Kb 5-7 mm-t (ennél nagyobbat nem érdemes, hiszen egy túl nagyméretű cipő, gyerek szandál megnehezíti a mindennapos viseletet), és az így kapott méret alapján kiválasztani a gyermek számára megfelelő méretet. Figyeljünk arra, hogy a gyerek szandál ne legyen se kicsi, se túl nagy.

Az Asso szandál, Linea szandál, Florens, Falcon gyerek szandál jó minőségű, formatalpas, lágy harántemelős gyerek szandál, Magyar termék, kívül-belül valódi bőrből készült gyerek szandálok. A Maus szandálok supinált talpal készültek.