Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
7
8
5
2
4

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!

Szandálok

A Lurkócipő Webáruházunk kínálatában megtalálható Magyar gyerek szandálok valódi bőrből készültek. 

Gyerek szandálok 19-35-ig méretben. Asso szandál 40-ig méretben is.

Nézzen szét a kínálatunkban, válasszon a Lurkó gyerekcipő webáruházból minőségi, kisfiú vagy kislány egyszerűen felvehető gyerek szandált! A gyerek szandál megfelelő kiválasztásáról a termékleírásnál és a "Méretválasztás" menüpont alatt is talál hasznos tanácsot.

Nálunk több gyerek szandál márka közül válogathat, hagyományos (formatalpas, lágy harántemelős) és szupinált (döntött sarkú) kivitelben is.

Asso gyerek szandálFalcon gyerek szandálLinea gyerek szandálTovább

A természetes bőrből készült gyerek szandálok kellemes, jól szellőző, kényelmes viseletet biztosítanak. A talprész kialakítása kellően könnyű és rugalmas, így nem ró plusz terhet a gyermek lábaira. Szandáljaink két tépőzáras, egy tépőzáras  és két csatos kivitelben készültek, így biztosítva a szabályozhatóságot, a lábra való pontos és kényelmes illeszkedést, valamint a könnyű napi használatot a gyermekek számára. 

A lurkocipo.hu webáruházban minden cipő és gyerek szandál mellett feltüntetjük a lábbelik belső talphosszát centiméterben, mellyel megkönnyítjük a szülők számára a megfelelő méretű szandál kiválasztását. A vásárláshoz így elegendő lemérni a gyermekünk pontos talphosszát, majd hozzáadni Kb 5-7 mm-t (ennél nagyobbat nem érdemes, hiszen egy túl nagyméretű cipő, gyerek szandál megnehezíti a mindennapos viseletet), és az így kapott méret alapján kiválasztani a gyermek számára megfelelő méretet. Figyeljünk arra, hogy a gyerek szandál ne legyen se kicsi, se túl nagy.

Az Asso szandál, Linea szandál, Florens, Falcon gyerek szandál jó minőségű, formatalpas, lágy harántemelős gyerek szandál, Magyar termék, kívül-belül valódi bőrből készült gyerek szandálok. A Maus szandálok supinált talpal készültek.

Tovább