Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
3
2
8
5

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!Supinált cipő

A Lurkócipő webáruházban 20-35-ig méretben kaphatóak a kifelé döntött sarokkal készült supinált cipők.

 

 

Supinált cipő sajátossága

A gyermekek számára megfelelő lábbelik kiválasztása mindig is sok fejtörést okoztak a szülők számára.

A supinált cipő, ezek a különleges felépítésű lábbelik alkalmasak arra, hogy részt vegyenek az egészséges és stabil bokaízület, és statikailag megfelelő lábboltozat kialakításában. A  gyermek ínszalagjai még nem mindig képesek arra, hogy egyenesen tartsák a sarokcsontot, ezt korrigálja, illetve támogatja a supináló talp.

A supinált cipő melynek a sarok belső éle kissé magasabban helyezkedik el, mint a külső, és a sarkrészt körbeölelő stabil kéreg és sarokszerkezet a bokacsont egészséges szögbe igazítására szolgál. A rugalmas talpnak és a kialakításnak köszönhetően attól sem kell tartani, hogy a supinált cipő túlzott merev tartásba kényszeríti a lábat. A szupinált cipő a könnyedebb használhatóság érdekében tépőzárral készülnek.

A Maus supinált cipő kis szériában készített magyar termék! A supinált, szupinált gyerekcipő (kifelé döntött sarkú) ismérve: sarokrészen hátul zárt, erősített kérgű szupinált gyerek cipő sarka belülről kifelé döntött. Ennek a kifelé döntésnek és a stabilabb bokatartásnak köszönhetően segít a befelé dőlő bokában lévő sarokcsont tengelyét egyenesbe állítani.

A Maus Tanoda supinált cipő GYEMSZI igazolással rendelkezik,  Önkéntes Egészség Pénztárnál elszámolható!

Supinált szandáljainkat a supinált szandál kategóriában találja.

 

 

A supinált gyerekcipő

Kisgyermekes szülőként már Ön is biztosan találkozott ezzel a kifejezéssel: supinált gyerekcipő. De mit is jelent ez? A supinált cipőt talán legkifejezőbben a döntött sarkú cipő kifejezéssel jellemezhetnénk a legjobban. A supinált cipő sarkának belső oldala magasabb, kifele lejt és erősebb kéreggel rendelkezik.

A supinált cipő döntött sarokkiképzése abban segíti, hogy a gyermek bokája a megfelelő tartásban kerüljön.

A kisgyermekek 98 %-a egészséges lábakkal jön a világra, majd a mászás időszakában a szülők is jól megfigyelhetik, hogy a bokáját befelé tartja. Amikor feláll, és elkezd járni, akkor először O alakban tartja a lábait, majd a térdek közeledni kezdenek egymáshoz, ekkor alakul ki az X láb. Ezek azonban mind természetes folyamatok a gyermek fejlődésében. A sarok és a boka a felállás után az első cipők használatával fogja visszanyerni eredeti (egyenes) alakját. Így tehát a legtöbb szülő megnyugodhat, hiszen a gyermek lába kb. hat éves korára ki fog egyenesedni.

Persze jobb az óvatosság, és jó, ha minden korban figyelünk gyermekeink lábára, mert ezzel sok problémát előzhetünk meg.

 

És akkor itt vetődik fel a supinált cipő kérdése. A kifelé döntött sarkú cipőket olyan gyermekek lába számára ajánljuk, akiknek az átlagosnál lazábbak az izmaik, befelé dől a bokájuk.

Ebben az esetben nem árt, ha előzetesen konzultálunk, ortopéd orvossal vagy más, a témában járta szakemberrel. A supinált gyerekcipők segítenek megakadályozni a gyermek bokájának bedőlését, sőt még korrigálásban is szerepet játszhatnak.

 

Milyen a jó supinált cipő?

A jó cipő nem az árában mutatkozik meg, ez egy tévhit, egyáltalán ne legyünk abban biztosak, hogyha sok pénzt adtunk ki egy cipőért, akkor az megfelelő a gyermekünk lábának. A szempontok a következők, amelyeket minden cipővásárlásnál tartsunk be:

-          kezdetben a járni nem tudó babának puhatalpú cipőcskét vásároljunk

-          a szupinált cipő felsőrésze készüljön valódi bőrből, és a belső talprésze is legyen természetes anyag, így nem izzadnak a gyereklábak, egészséges környezetben vannak

-          a szupinált cipő elülső része legyen kellően széles és magas, hogy a lábujjaknak legyen elég hely

-          a talp legyen könnyű, könnyen hajlítható, rugalmas

-          és a legfontosabb: hogy legyen a supinált gyerekcipőnek kérge, mely segít stabilan tartani a sarkat.

 

Ha az általunk kiválasztott supinált cipő megfelel ezeknek a kritériumoknak, akkor biztosak lehetünk benne, hogy megfelelő gyerekcipőt választottunk.

 

 

Supinált cipő és lábtorna 

Ahhoz, hogy a legapróbb deformitásokat is megelőzzük, a supinált gyerekcipő használata mellett elengedhetetlen a rendszeres lábtorna, még az egészséges lábú gyermekek számára is. Ez ha lehetséges történjen játékos feladatok segítségével. Az egyenetlen talajon való járás (nem beton!) mozgásra készteti a lábak tartó izmait, ezáltal megerősíti őket, amellyel a későbbi problémák elkerülhetők.

 

Miért pont a Lurkócipőnél vásároljon supinált cipőt?

 

A Lurkócipő több éves értékesítési múlt és több ezer darab eladott gyerekcipő után méltán hívja magát a gyerekcipők szakértőjének. Szakértelmünkkel segítjük gyereke fejlődését, gondtalan gyerekkorát.

 

Minőséget, szakértelmet hosszú idők folyamatos tanulásával, munkájával érhetünk el. Az általunk kínált cipők, szandálok segítségével gyereke fejlődése töretlen és örömteli lesz.

 

Ne keressen tovább supinált cipőket, a Lurkócipő nyújtja a megoldást a boka bedőlésének kezelésére. Ne halogassa tovább döntését, gyereke lábának erősítését.