Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
3
8
5
6

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!


Kedves Vásárlóink! Megrendeléskor kérem vegyék figyelembe, hogy 2024.06.24 és 2024.07.04. között a postázás, a személyes átvétel és a telefonos ügyintézés szünetel. A megrendelés kezelés ez idő alatt is zavartalanul üzemel.

Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Általános szerződési feltételek
Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) tartalmazza a lurkocipo.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) elérhető szolgáltatást igénybevevő (továbbiakban: Felhasználó) általi használatának feltételeit. A regisztráció illetve vásárlás során (mindkét esetben) a felhasználó, ha a Webáruház szolgáltatásait igénybe kívánja venni, akkor tudomásul veszi és elfogadja a jelen ÁSZF feltételeit, amit az űrlapon található jelölő négyzet kiválasztásával tehet meg. Az ÁSZF feltételeinek elfogadása esetén a jelen ÁSZF szerinti szerződés jön létre az Szolgáltató és a Webáruház felhasználója között. MPL házhozszállítás (csak magyarországi címre), MPL PostaPont és a MolPontos szállítás a feladást követő második munkanapon (posta értesítő e-mailt küld). Mivel a csomagot a Posta szállítja ki, ezért nincs lehetőség a futárral történő külön kapcsolatfelvételre, szállításkor nem telefonálnak. A Lurkó gyerekcipő webáruház is csatlakozott az Árukereső Megbízható Bolt programjához, ez egy kérdőív kitöltésével történik, amelyet 10 nappal a vásárlás után kapnak meg a vásárlók. Webáruhában megtalálható összes termék új, cimkés, esredeti dobozában kerül forgamazásra. Javasoljuk, hogy elsősorban ne csak méret szerint válasszanak, hanem a belső talphosszat is vegyék figyelembe, mivel a különböző gyártók talpainak belső hossza, azonos méretnél is eltérhetnek egymástól. A belső talphossz a saroktól a nagylábujjig mérendő. A Lurkó gyerekcipő webáruházban (lurkocipo.hu) nem jól választott méret esetén lehetőség van a termék cseréjére, átvételétől számított 3 napon belül, de csak abban az esetben, ha a termék nem volt használva, eredeti-címkés állapotában van. A cserével járó összes szállítási költség és az esetleges árkülönbözet a vevőt terheli. Használt cipőt, szandált semmilyen esetben nem tudunk cserélni vagy visszavenni!!! Címzett fizet-ként csomagot ne adjon fel, mert ilyen küldeményt semmilyen esetben nem veszünk át!!! Tisztítás: Bőr felsőrész: por és az enyhe szennyeződéseket puha ruhával, vagy kefével távolitsa el, majd speciális ezekre az anyagokra ajánlott (nubuk, velúr, hasított bőr) ápoloszerekkel kezelje a lábbelit. A bőrt soha ne tisztítsa nedves állapotban, vagy nedves anyagokkal! A mosógéppel vagy egyéb nedves anyaggal való tisztítás nem felel meg a rendeltetésszerű használatnak, a szavatosság elvesztésével járhat!
Adatkezelési tájékoztató
Az Adatkezelő online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Kizárolag olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. Az adatkezelés jogalapja: Az érintett önkénes hozzájárulása. Az adatkezelésre a lurkocipo.hu internetes webáruház vásárlóinak önkéntes, megfelelő tájékoztatáson alapuló nyilatkozata alapján kerül sor, amely nyilatkozat tartalmazza a felhasználók kifejezett hozzájárulását ahhoz, hogy az oldal használata során közölt személyes adataik felhasználásra kerüljenek. Amennyiben látogatónknak olyan kérdése lenne, mely jelen közleményünk alapján nem egyértelmű, kérjük írja meg nekünk. <