Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
3
0
5
4

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!



Cikkek

Az online cipő rendelés előnyei

2019.09.17 09:54

Sokszor vagyunk bizonytalanok, hogy vajon érdemes-e az interneten vásárolni ruhát, cipőt, sőt, egyáltalán bármilyen eszközt? Félünk kockázatot vállalni, pedig az a cipő, farmer vagy épp kabát annyira tetszik! De vajon tényleg kockázatos dolog az interneten vásárolni? Járjuk körbe a témát, gondoljuk át a lehetőségeinket! Hiszen az internetes vásárlásnak rengeteg előnye lehet számunkra! Nézzük, mik lehetnek ezek az előnyök, és mégis mekkora kockázat az a kockázat?

 

Részletes tájékoztatás

A különböző webáruházak sokszor a lehető legtöbb információt igyekeznek átadni a termékkel kapcsolatban. Ennek köszönhetően alapos ismeretekhez jutunk, mielőtt döntést hoznánk. A webáruházak ugyanis részletes leírással, minél széleskörűbb ismertetéssel próbálják meg ellensúlyozni, azt, hogy nem vehetjük kézbe, próbálhatjuk ki a terméket, mielőtt megrendelnénk.

Többféle fotóval illusztrált áru, sokszor hasznos tippek, felhasználói segédletek adnak lehetőséget számunkra a tájékozódásra.

 

Természetesen a vásárlói visszajelzések és értékelések felületét sem véletlenül alkalmazzák a webáruházak. Az a legszerencsésebb helyzet, ha szöveges visszajelzésre is van lehetőség, hiszen akkor könnyebb kiszűrni egy-egy termék sokszor nem is sejtett hibáit, hátrányait, vagy épp előnyeit.

Pont ez a helyzet a cipőrendeléssel is.

Nagyítható képek, részletes anyagismertetés, méretleírás segít számunkra a választásban. A legtöbb esetben a cipő és a gyártó ismertetése is segíthet a döntésben.

 

A gyerekcipők esetében a megfelelő információ igénye fokozottan érvényesül. Amíg magunk számára keresünk cipőt, tisztában vagyunk szokásainkkal, lábunk igényeivel, a számunkra legkényelmesebb és legstílusosabb fazonokkal. Egy gyermek esetében fokozott odafigyelésre van szükségünk, hiszen lábuk még növésben van. Egy gyerekcipőnek sok kritériumnak kell megfelelnie, így aztán fontos, hogy egy-egy termékkel kapcsolatban biztosak legyünk annak alkalmasságában. Gondoljunk csak bele, hogy milyen fontos az információszerzés például speciális esetekben is, mikor esetleg supinált cipőre vagy supinált szandálra van szüksége gyermekünknek.

Sokszor alaposabb tájékoztatást nyújt egy webáruház egy-egy termékről, mint a legkészségesebb cipőbolti eladó.

 

Online cipő rendelés előnyei

Gyors szállítás, könnyű fellelhetőség

Előfordul, hogy kinézünk egy szép cipőt, ruhát, érdekes könyvet, bizsut, vagy épp játékot, háztartásigépet. Azonban mikor végleg rászánjuk magunkat a vásárlásra, hosszú órákba telik felkutatni a terméket, ha egyáltalán sikerül. Az egyik bolt nem tartja, a másik helyen nincsen raktáron, a harmadik üzlet megígéri, hogy megrendeli a terméket, és egy hét múlva talán elérhető lesz. Ismerős helyzet, ugye? Mikor már a környék összes boltját bejártuk, de még semmi eredmény.

 

Nos, az internetes vásárlás során ilyen helyzetbe biztosan nem kerülhetünk. Sőt, pillanatok alatt találhatjuk meg az áhított árut.

 

Egy cipő webáruházban a szűrők segítségével néhány kattintás alatt kiszűrhetjük a megfelelő kialakítást, fazont és anyagot, pillanatok alatt megláthatjuk, hogy van-e az általunk elképzelt színben, szükséges méretben a termék. Mindezt egy pláza, vagy a környékünk cipőboltjait járva órák hossza alatt tehetjük meg.

 

Nem is beszélve a kényelemről. Össze sem lehet hasonlítani egy egész napos, akár végül sikertelen lótás-futást azzal a kényelemmel, amikor a kanapén ülve, egy csésze kávé vagy zamatos tea társaságában választunk cipőt, ölünkben a laptoppal. Majd 48 óra múlva csöngetésre a futár...

Kedvező árak

Egy webshop akcióit könnyebb figyelni, napi egy-két kattintás, és tájékozódtunk is az újdonságokról, leárazásokról. Az interneten sokkal egyszerűbb az árakat is összehasonlítani is.

A legtöbb alkalommal, amikor összehasonlítjuk egy termék bolti és webshopbeli árát, arra az eredményre jutunk, hogy a webáruházi termék olcsóbb.

A webáruházak rugalmasabban tudják megszabni az árakat. Például azért, mert nem kell fenntartaniuk egy helyiséget bérleti díjjal, eladóval. Sem üzlethelyiség, sem bemutatóterem nincsen. Persze ezzel a tulajdonos kockázatot is vállal. Viszont előny, hogy így sok terméket olcsóbban tud adni, mint azok, akik butikot tartanak fenn.

 

Kedvező árak

Ha mégis aggódnánk

A legtöbb embert a megfelelő méret kiválasztása szokta visszatartani az online rendeléstől. Főleg ruhák és cipők esetében fordul elő, hogy aggódunk a megfelelő méretválasztás miatt. Mi van, ha szűk lesz ránk az új csizma, vagy a kicsire vásárolt gyerekcipő rá sem megy a lábára?

Ezt a problémát is ki lehet küszöbölni, hiszen a webshopok mindent megtesznek azért, hogy sikerüljön a tökéletes méretet kiválasztanunk. Ha rossz méretet, nem megfelelő fazont választottunk ki, akkor törvényi előírás szerint 14 napon belül elállhatunk a vásárlástól és az eladónak vissza kell fizetni a termék teljes árát. Ilyenkor viszont a visszaszállítás, visszaküldés felelőssége, díja minket, vásárlókat terhel.

Kulcsfontosságú a megfelelő cipőméret meghatározása, a belső talphossz lemérése, mind saját, mind gyermekünk cipővásárlásakor. Emellett arra is érdemes odafigyelnünk, hogy mindkét lábat mérjük le a biztonság kedvéért. Ezenkívül még több tipp olvasható a megfelelő cipőméret kiválasztását taglaló bejegyzésben.