Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
3
0
3
6

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!



Cikkek

A legjobb gyerekcipő márkák

2019.09.10 10:24

Mit várunk el a legjobb gyerekcipő márkáktól? Nos, hogy termékeikben megtaláljuk mindazt, amit egy jó gyerekcipőben keresünk. Hogy a márka fókuszában a gyerekek lábának ideális fejlődése, a gyerek kényelme, a tartósság, strapabírás álljon. Hogy a termékek tényleg a gyerekeinkről szóljanak. És a gyerekeinknek.

Manapság könnyen elveszünk a figyelmünkért, pénztárcánkért versenyző termékek árjában. Könnyen elcsábít egy trendi minta, ötletes varrás, divatos, vagy épp bájos megoldás. Vagy épp egy jól csengő márkanév, főleg, ha sokan követik, valahogy visszaigazolást ad számunkra. Sok felnőtt a neki bevált kedvenc márkák gyerekcipői között néz szét, kiválaszt egy stílusos darabot, hisz ami a felnőtteknek bevált, az biztosan a kicsiknek is megfelel.

 

Valójában a legjobb gyerekcipő márkák nem feltűnőek, nem harsányak, nem kacsintanak vissza a tévé képernyőjéről és az óriásplakátokról. Talán a szülők sem versenyeznek e márkák használatával, nem versengenek azon, lenéző vagy irigy pillantásokkal fűszerezve, hogy kinek a gyereke hordja ezeket a felkapott cipőket. Ennek is megvan az oka, és ez így helyes.

 

A legjobb gyerekcipő gyártók ugyanis csendben végzik a dolgukat, minőségükkel próbálnak meg kiemelkedni, és azzal, hogy mindent tudnak a gyerekek lábacskájáról, annak fejlődéséről. Az igazi presztízsük az, hogy ismerik a bőrcipő szellőzését, a boka állását, a supinált cipők feladatát, a jó talpbetétet. Ismerik az első őszi eső utáni kötelező dagonyát, a téli szánkózást, a homokvárakat és a nedves homokot, a sok futást.

 

Mely márkák azok, melyeket méltán emlegethetünk a legjobbak között?

 

Asso - magyar gyerekcipő

 

Az Asso márkának vezető szerepe van a magyar gyerekcipő piacon. Ezt a szerepet kiváló minőségével érte el. Az Asso cipők jellemzően magasított kéreggel biztosítják a bokák megfelelő alátámasztását, melyről tudjuk, hogy a bokasüllyedés megelőzése szempontjából nagyon hasznos kialakítás. Emellett ez a magyar márka itthon állítja elő gyönyörű és igényes gyerekcipőit, melyeket változatos színvilágban, bajosan ötletes kivitelezéssel hív életre.

 

Asso cipő

 

Falcon

 

Ez a márka is komoly múltat, több évtizedes szakértelmet tudhat maga mögött. A gyerekláb anatómiájára ügyelve alakítják ki cipőiket, ők is a legkiválóbb anyagokat használják, hajlékony gumitalp, bőr felsőrész, a lábacska igényeihez igazodó tépőzár vagy fűző, erős sarokkéreg a boka miatt. És hogy honnan a tudás, a tapasztalat? A Falcon immár 1993 óta van jelen a magyar gyerekcipő piacon, azonban a céget alapító család generációi már majdnem egy évszázada foglalkoznak cipő készítéssel. Nekik aztán elhihetjük, hogy értik a dolgukat. Webáruházunkban Falcon szandálokat találnak meg.

 

Falcon szandál

A Linea is kiváló minőségű magyar termék, ők a flexibilis talpak felsőrészhez varrásában voltak elsők a hazai piacon, mivel felismerték, hogy mennyivel ellenállóbbnak kell lennie egy gyermekcipőnek egy felnőttéhez képest, aktívabb mozgásuknak köszönhetően.

A supinált cipők triásza: a Maus, a Linea és a Salus

 

Az eddig említett márkák is foglalkoznak supinált cipők, supinált szandálok gyártásával, és minőségi módon teszik.

Azonban ez a három márka megszerezte az EMKI igazolást, azaz az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet igazolását.

A Maus szintén magyar gyártó, supinált cipőik és supinált szandáljaik bőrből készülnek. Persze a bőr használata azt is mutatja, hogy a Maus gyártói tudják, a jó szellőzés alapvető elvárás egy gyerekcipő esetében, mert a gyerekek aktívak, és mert nem figyelnek oda olyan részletekre, melyekre a felnőttek már igen. Ezért vannak a szüleik. A Maus cipők talpa rugalmas, hogy járás közben ne akadályozza a természetes fontosságú gördülő mozgást.

A Salus cipő a rendszerváltás után rögtön megjelent a magyar piacon, sőt, ők voltak az elsők, akik supinált gyerekcipőt kezdtek el gyártani az országban. A folyamatos innovációnak köszönhető, hogy még napjainkban is felkészülten vannak jelen a gyerekcipők, a gyerek gyógycipők piacán. Náluk ugyanis a gyermek lábának egészsége van a fókuszban.

 

A Linea magyar gyártó 1995 óta foglalkozik gyerekcipő gyártással, a supinált lábbelik tulajdonságai hozzájárulnak a gyermekláb egészségesebb fejlődéséhez.