Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
2
9
9
2

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!



Cikkek

A gyerek szandál belsejének tisztítása

2021.04.13 06:03
A gyerek szandál belsejének tisztítása

Gyermekeink cipőinek karbantartása nem mindig egyszerű feladat. Sokszor előfordul, hogy a gyerek szandál bőrből készül, ilyenkor még nagyobb kihívás tisztántartani, megóvni az anyagát. Mit kell tudni a gyerek szandál és a bőrcipő tisztításáról?

A bőrcipők és szandálok ápolása

A bőrcipők és szandálok még gyermekméretben sem számítanak olcsó mulatságnak, pláne, ha supinált szandálról beszélünk. Pont ez az oka annak, hogy igyekszünk megbecsülni, minél hatékonyabban ápolni ezeket a lábbeliket.

 

Hogyan kell tisztítani és karbantartani egy bőr gyerekszandált? Igazából van néhány alapszabály, melynek betartásával nyert ügyünk lehet. A bőrről tudni kell, hogy szellőző, természetes anyag, amelyet megviselhetnek az időjárás viszontagságai. Persze léteznek kényesebb és ellenállóbb bőrfajták is.

 

De mindegyikre igaz, hogy nem szabad bő vízzel mosni őket. A mosógépet pedig teljesen felejtsük el. Szárítani is lassan kell ezeket a gyerekcipőket, nem a szárítógépbe valók. A bőrrel nagyon óvatosan kell bánni. Nem szereti az impregnáló szereket sem.

SUPINÁLT SZANDÁL KÍNÁLATUNKAT IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!

Első lépések: kívülről

Amikor a játszótérről hazaérő gyermek belép az előszobába, és leveszi a cipőjét, rögtön egy halom homok lepi el az előteret. Ilyenkor kezdődik a gyerekcipő tisztításával járó hercehurca.

 

Mit kell tenni? Először persze öntsünk ki minden homokot a cipőből. Kívülről először száraz, majd nedves törlővel, ronggyal tisztítsuk át, óvatosan. Esetleg egy puhább cipőkefét is használhatunk erre a célra. Bő vízben nem szabad mosni a bőrcipőt, ezért nagyon figyelmesnek kell lennünk. Ez akkor nehéz, ha komolyabb szennyeződés, például sár van a cipőn.

 

Ezután elővehetjük a cipőápolót. De mielőtt bármit is rákennénk a cipőcskére, érdemes lehet áttörölni  valamilyen olajos anyaggal. Sokan egyszerű olíva olajat használnak, de olajtartalmú cipőápolót is lehet alkalmazni. Különösen a bőrszandál tisztításakor legyünk óvatosak. Elég csak egy kis babaolajat használni, vigyázzunk a szandál belsejére.

 

Miután hagytuk megszáradni a szandált, érdemes még egyszer áttörölgetni, majd jöhet a belseje.

A bőrszandál belsejét is érdemes áttörölni száraz ronggyal, hogy a benne lévő homok, por, és egyéb szennyeződéstől megszabaduljunk. A következő körben itt is használhatunk enyhén nedves ruhát a tisztításra.

 

A következő lépés lehet a fertőtlenítés. 

SUPINÁLT CIPŐ KÍNÁLATUNKAT IDE KATTINTVA TEKINTHETI MEG!