Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
2
9
9
8

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!



Cikkek

Nyári gyerek szandál

2016.06.15 16:30

Végre itt a nyár, mindenki élvezheti a várva-várt meleget. A nyári szórakozás pedig nem lehet kényelmetlen, ezért a gyerek szandál jelentheti ilyenkor az igazán jó megoldást, védi a gyerek lábát, mégis egyfajta kényelmes szabadságérzetet biztosít a kisebbeknek. A gyerek szandál egyik nagy előnye, hogy jobban szellőzik a nyári melegben, nem lesz annyira melege benne.

Annak ellenére, hogy manapság már a gyerekruházat terén is legelsőként az éppen aktuális divathullám irányít, a gyerekek fejlődése szempontjából nagyon fontos, hogy milyen szandált viselnek. Köztudott, hogy a gyerek szandál megvásárlása sokszor nem olcsó mulatság, hiszen a kicsik rendszerint hamar elkoptatják az újonnan beszerzett lábbeliket. Éppen ezért előnyösebb, ha a nyári időszakban is a gyerek szandál kiválasztásakor inkább a minőségre fektetjük a hangsúlyt. Mi sem szeretjük, hogyha egy kényelmetlen lábbeli miatt nem érezhetjük jól magunkat, a gyerekek szempontjából ez ugyanolyan fontos. A nyári lábbelik választásánál is fontos, hogy a megvásárolt gyerek szandál kényelmes legyen, kiválasztásánál érdemes figyelembe venni a kialakításához használt anyagokat is. A minőségi gyerek lábbeli védi a kis lábacskákat a külvilág hatásaitól és a helyes testtartást is segítheti.

gyerek szandál