Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
3
0
4
7

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!



Cikkek

Itt a téli gyerek bakancs vásárlás ideje!

2016.11.05 17:33

Hamarosan beköszönt az ősznek a második fele, amikor már nem a vénasszonyok nyarát élvezhetjük, hanem éjszaka röpködnek a mínuszok, és reggelente alig látunk az orrunknál tovább a tejfehér köd miatt. A gyerekekre ilyenkor már téli kabátot, vastag sapkát, sálat kell adnunk, és a lábukat is kellő védelemben kell részesítünk téli bakanccsal, csizmával.

Milyet válasszunk?
A legtöbb szülő legnagyobb dilemmája a milyet válasszunk kérdés, és ez minden szezonnál, minden cipővásárlásnál újra és újra felmerül. A téli bakancs vásárlásánál is többféle szempontot kell figyelembe vennünk, hogy ki tudjuk választani a legmegfelelőbbet.
Az elsődleges szempont, hogy a téli gyerekcipő kellően meleg legyen, és abban ne ázzon el a gyermekünk lába. A csizma jó választás lehet, de csak abban az esetben, ha nagyon sokat tartózkodik kint a gyermekünk. Ha csak óvodába vagy iskolába járáshoz, és ott az udvaron való játékhoz, sétához választunk téli cipőt, akkor elegendő a magasabb szárú téli bakancs is, hiszen erre a célra kitűnően megfelel. Ebben az esetben, ha leesik a hó, választhatunk még mellé egy hótaposót, de mivel Magyarországon az utóbbi években nem esett nagy hó és az nem volt túl tartós sem, ezért a bakancs egész télre ideális megoldás lehet. A téli bőr gyerekcipő kényelmes viselet, ezért megfelelő vállasztás lehet kisebb gyermekek számára is.

Sok szülőben felmerül az a kérdés, hogy a gyermekláb egészséges fejlődése, anatómiája szempontjából milyen az ideális téli gyerek cipő. Nagyon fontos, hogy minőségi anyagból készüljön, és a belső kialakítása tegye lehetővé a kényelmes viseletet. A belső rész bélése olyan anyagból készüljön, amely nem segíti elő a láb izzadását és komfortos érzést biztosítson.

Léteznek téli bakancsban is supinált megoldások, ezek ugyan úgy döntött sarokkal és erősített kéreggel készülnek mint a többi supinált gyerek cipő, hogy megfelelő helyzetben tartsa a kis lábakat és később a probléma korrigálható legyen. Ileyen szupinált téli gyerekcipő a Lurkó gyerekcipő webáruházban kapható Maus Tanoda bélelt bőr bakancsa is.

Szintén körültekintően járjunk el a téli bakancs talpának ellenőrzésében. A talp esetében fontos, hogy kellően rugalmas, hajlékony legyen, és eléggé könnyű anyagból készüljön ahhoz, hogy ne nehezítse meg indokolatlanul a kisgyermek járását. Ugyanakkor nem mellékes a tartósság kérdése, bár sokszor csak egy-egy szezont használják a gyerekek a cipőiket, annyira gyorsan nő a lábméretük. A minőségi gyerekcipőknél a tartóssággal sem lehet gond, hiszen ezek mind igen magas színvonalon készülnek.

A gyerekcipő márkák közül minőségi téli bakancsokat vásárolhatunk az Asso, a Maus márkákból, ezek magyar gyártók, igen népszerűek a vásárlók körében, emellett igen jó ár-érték arányt képviselnek a D.D.Step melyeket szintén előszeretettel vásárolnak a szülők gyermekeiknek