Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
2
9
9
9

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!



Cikkek

Gyerek szandál lehet a legjobb nyári viselet

2015.06.02 18:26

Itt a nyár, így felmerül a kérdés, hogy milyen szandált válasszunk gyermekünknek, amit egész nyáron tud hordani, ám mégis kényelmes és a lába fejlődésére sincs negatív hatással?
Nyáron minden korosztály számára a szandál a lehető legjobb viselet, nincs ez másként a gyerekek esetében sem.

Elöljáróban megjegyezzük, hogy a gyerek szandál nem csak a nyári időszakban hordanak, hanem egész évben, hiszen sok szülő szandált választ gyermekének benti cipő gyanánt az óvodásban vagy a bölcsődében. Nagyon helyesen, hiszen kisiskolás korig ne használjanak tartósan a gyerekek papucsot vagy hátul nyitott papucsszandált, mert ezek nem tartják megfelelően a gyermek lábát. Ne kövessük az aktuális divatot, gyerek szandál helyett a lábujj vagy flip-flop papucs nem megfelelő egy kicsi gyermeknek! A kicsik lábának stabil támasztékra van szükségük ahhoz, hogy megfelelően fejlődjenek, ez pedig gyerek szandál viselésével biztosítható nyáron is.

 

A jó gyerek szandál kellően puha és rugalmas, ugyanez vonatkozik a talprészre is. A legjobb, ha valódi bőrből készül, ebbe nyáron sem izzad bele a gyermekünk lába, és ez egészséges közeget biztosít.

 

A Linea és az Asso szandáloknak hála, gyermekeink is élvezhetik ezt a kényelmet, ugyanis ezek a gyerek szandálok valódi bőrből készültek, a bokánál pedig szivacspárnák foglalnak helyet. Minden Linea és Asso gyerek szanál magyar termék, biztosítják a láb megfelelő szellőzését, és mindegyik rendelkezik harántemelővel is, amik rásegítenek a láb biztonságos tartására. Assso gyerek szandál több típusban és színben, kislány és kisfiúnak egyaránt megtalálható a Lurkó gyerekcipő webáruházban.

 

Ha nyárra keresi gyermeke számára minőségi, supinált lábbelit, válogasson a Lurkó gyerekcipő webáruház kínálatában megtalálható supinált szandálok kötött, ezek ugyanis a megfelelő tartás mellett is hagyják szellőzni a lábat. Ilyen supinált gyerek szandál például a rendkívül jó ár-érték arányú, magyar készítésű: Maus Tanoda bőr lábbeli is. Mivel a Maus supinált gyerek szandálok rendelkeznek a sarokrészbe épített döntéssel és hosszított kéreggel, így segíthetik a bokacsont egyenesben tartását. A rugalmas talp, és a bokánál található szivacspárnák pedig a könnyed járást és a kényelmet szolgálják. A Maus supinált kislány és kisfiú gyerek szandál jelenleg két féle valódi bőrből készült felsőrésszel kapható: két csat egy tépőzára és két tépőzáras kialakítású.

A jó minőségű gyerekcipő azon túl, hogy védi a kicsik lábát a külvilág hatásaitól, a helyes testtartást is elősegíti. A lábdeformációk kisgyerekkorban alakulnak ki, rendszerint a nem minőségi lábbelik használata révén. Egy jó gyerek cipő kényelmes, talpa rugalmas, felső része szellős, ugyanakkor megfelelő pozícióban tartja a lábakat. Mindemellett megfelelő méretűnek is kell lennie úgy széltében, mint hosszában, hiszen ha túl kicsi, akkor nyomja a gyermek lábát, ha pedig túl nagy, akkor a láb csúszkál benne.

Nyáron, amikor tombol a hőség, gyerekeink ruházatát úgy szeretnénk megválasztani, hogy a nagy melegben is, vagy a nyaralás idején is csemetéink jól, kényelmesen érezzék magukat. Azonban nem csak a ruhaviselet fontos, nagyon fontos a lábbelihasználat is, hiszen a lábunk tartja az egész testünket, nem mindegy, hogy milyen cipőt viselünk. Gyerekek esetében ilyenkor a gyerek szandál viseletre kell különösen figyelmet fordítanunk.

Milyen kellemetlenséggel járhat egy rosszul kiválasztott gyerek szandál?

Tudjuk magunkról, hogy nincs annál kellemetlenebb, ha szorít a cipő. Fontos, hogy megfelelő méretű szandált vegyünk, méretkiválasztásnál ne csak a külső méretre alapozzunk, hanem mérjük meg a szandál belső hosszát is, mert a különböző gyártóknál ezek a méretek eltérőek lehetnek.
Nem jó, ha túl merev a talpa a gyerekszandáloknak, keressük a könnyen lábhoz alkalmazkodó rugalmas talpot, hiszen gyermekeink sokat mozognak, fontos, hogy illeszkedjen lábukhoz a szandál. Lábuk egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen, hogy egyénre szabott gyerekszandált válasszunk.

Ha úgy látjuk, hogy gyerekünk lába valamiben eltér a normális fejlődésben, szükségszerű megnézetni szakemberrel, aki megfelelő lábbelit javasol, erre lehetőség van gyerek szandál esetében is. Érdemes megemlíteni a „supinált” technológiával készült lábbelit, amely hozzájárul a gyermekláb egészséges fejlődéséhez. Ezek a lábbelik speciális belső formával, döntött sarokkal kerülnek kialakításra, általában ellenőrzött anyagok felhasználásával készül. A strapabíró, jó gyerek szandál azért is fontos, mivel a gyerekek lába egy-egy ugráskor, futáskor a testtömegüknek akár többszörösére rúgó erőhatást is kénytelen kibírni. A megfelelő gyerekcipő a láb fejlődésének szabadságát biztosítja, mindezek mellett

megvédi a lábat a káros elváltozásoktól.

Hol vásároljunk gyermekünknek lábbelit?

Rengeteg helyen, nagyon sok kínálatból válogathatunk, akármelyik évszakot nézzük. Nincs különbség piaci kínálatból, akár kislánynak, akár kisfiúnak választunk gyerekcipőt. Az internet használatának köszönhetően már otthonról kényelmesen is vásárolhatunk webáruházból gyerek szandált, gyerek cipőt.
Vásárlás szempontjából akármelyik lehetőség mellett dönthetünk, fontos azonban megemlíteni, hogy lehetőleg csak új cipőt vegyünk, ne adjunk gyerekünkre használt cipőt, még gyerek szandált sem. Amelyik cipőt már más lábon viseltek, még ha csak nagyon rövid ideig is, valamilyen szinten deformálódott még testvérek használata esetében is.