Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
2
9
9
1

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!



Cikkek

Az őszi szezon kezdetén – segítség a gyerekcipő kiválasztásához

2018.09.11 16:02

Ilyenkor ősszel nem csak az iskolakezdés költségei terhelik meg a szülők pénztárcáját, hanem a gyerekek ruházatra fordított kiadásai is, hiszen szinte biztos, hogy a gyerekek nagyot nőttek a nyáron, így őszre minden bizonnyal kinőtték a tavasszal hordott ruhákat és cipőket. Ma egy jó cipő megvásárlása nem olcsó mulatság, ám fontos, hogy az minden szempontból megfelelő legyen.

Hogyan válasszunk őszre gyerekcipőt?

Az ősz egy meglehetősen hektikus évszak, hiszen kezdetekor, szeptember elején a nyár folytatásaként éljük meg a vénasszonyok nyarát, meleg, száraz időjárással, gyakran 25 C fok fölötti hőmérséklettel, míg az ősz közepétől nem ritka az egész napos esős, nyirkos időjárás. Sőt! November környékén már egész napos köddel, reggeli fagyokkal is számolnunk kell. Ennek megfelelően nem egyszerű egy őszi gyerekcipő kiválasztása sem, hiszen annak alkalmasnak kell lennie a melegebb napokra is, és a novemberi hűvösebb időjárás esetén is.
Az időjárás változatosságának áthidalására lehetőségünk van természetesen arra, hogy a még meleg időjárás esetén a gyermek a nyári szandáljában menjen óvodába, iskolába, és csak a hűvösebb, csapadékosabb napokon váltsunk őszi cipőre.

A legjobb őszi gyerek cipők azok, amelyek természetes anyagú felsőrészből, bőrből készültek, és anyaguknál fogva nem engedik át a nedvességet. A természetes anyagú felsőrészhez jó, ha puha, rugalmas és főleg könnyű talp tartozik, hiszen ez légies, könnyed mozgást tesz lehetővé a gyerekek számára, akik – mint tudjuk – igencsak szeretnek mozogni, futkosni a szabadban.
Sokan vélik úgy, hogy a bőrből készült minőségi gyerekcipők drágák, és megfizethetetlenek, pedig ha jobban belegondolunk, megéri az anyagi áldozat. Ha felelős szülőként tudjuk azt, hogy a lábak egészsége, megfelelő pozícióban tartása mennyire fontos a gyermek vázrendszerének, gerincoszlopának egészsége szempontjából, akkor rájövünk: megéri gyermekkorban minőségi gyermekcipőket választunk számukra.

Szülőként sokszor felmerül a kérdés: adhatunk-e használt, testvér, barát vagy rokon által kinőtt cipőt a gyermek lábára, hiszen sokszor kapunk alig használt, szinte új lábbelit. A válasz az, hogy minden gyermek egyedi módon „tapossa ki” a cipőket, mindegyiknek más-más a lábformája, nem egyformán lépnek, emiatt – ha az a cipő már valóban használt, és ennek a nyomai is látszanak, akkor  - nem érdemes a már használt lábbelit a gyermekünk lábára adni. Mindenképpen jobban járunk, ha új gyerek cipőt adunk a gyermekünk lábára.