Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
2
7
1
7

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!



Cikkek

Nyáron a gyerek szandál a megfelelő választás!

2018.06.15 16:07

A nyári időszak a legtöbb kisgyermekes szülőt kétségek közé állítja a tekintetben, milyen cipőt, szandált adjon a kisgyermeke lábaira. A felelős döntés nem könnyű, hiszen a stabil járást biztosító lábbeliknek egyszerre kell könnyűnek és jól szellőzőnek lenniük.

Cipő és papucs helyett: gyerek szandál!

A nyári időszakban is fontos, hogy gyermekeinkre helyes lábtartást biztosító lábbeliket adjunk, az első lépésektől egészen serdülőkorig. Ebben az időszakban ugyanis folyamatosan fejlődik a gyerekek vázrendszere, ebben az időszakban alakulhat ki a lúdtalp és a hanyag, helytelen tartás is, ami később gerincproblémákhoz vezethet. A lábbeliket tekintve a cipő azért nem jó választás a nyári időszakban, mert a kánikula miatt sok esetben beleizzad a gyermekünk lába, emiatt egészségtelen közegben lehet egész nap. Tény ugyanakkor, hogy sportolni még nyáron is csak cipőben szabad, hiszen bármilyen labdajáték, futás, szaladgálás csak cipőben biztosít megfelelő stabilitást a lábaknak.
A nyári időszakban a papucs sem megfelelő választás a gyerekeknek, bár ez a cipővel ellentétben nem meleg. A papucs-használat kerülésének más okai vannak, mégpedig az, hogy ezek a lábbelik nem biztosítják a stabil, biztos járást a gyerekeknek, futni, kerékpározni pedig szinte lehetetlen bennük. A papucsban könnyen megbotlanak a gyerekek, a lábakat nem tartja semmi, a boka és a lábfej emiatt nincs megfelelő pozícióban.
A fenti okok miatt a nyári időszakban a gyermekeink számára a legjobb lábbeli a gyerek szandál, mely segít stabilan tartani a lábakat, és kisebb a sérülés veszélye is.

Nem mindegy, milyen gyerek szandált választunk!

Természetesen a szandálok különbözőek, és ezekből sem mindegy, hogy melyiket választjuk a gyermekünknek. A legkisebbeknek mindenképpen olyan fazont válasszunk ami megfelelő tartást tartást biztosít a kislábaknak. Az állítható első pántok miatt a szandál alkalmazkodik a kicsik lábához, így a magasabb vagy szélesebb lábfejű gyerekeknek is kellemes-kényelmes viseletet biztosítanak, ugyanakkor a lábak egészséges tartását is biztosítják. A magasított sarokrész (kéreg) segíti a lábak helyes tartását.
A nagyobbak számára már megfelelőek a nyitottabb szandálok is, ám ezek is készüljenek jól szellőző, természetes anyagból, könnyű, rugalmas talpuk legyen.
Fontos a megfelelő méretű gyerek szandál kiválasztása, ezt üzletben legegyszerűbben  internetes vásárlásnál a honlapon megadott belső talphossz méretekkel ellenőrizhetjük. Ne vásároljunk sokkal nagyobb szandált, mint amekkora a valós méret, hiszen ezekben könnyen megbotlanak a gyerekek, ami nemkívánt balesetekhez vezethet. A legjobb, ha fél-egy centiméterrel nagyobb csupán a szandál a gyerek lábához viszonyítva, és ügyeljünk rá, hogy mindig állva próbáljuk rá a szandált.