Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
3
8
5
6

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!


Kedves Vásárlóink! Megrendeléskor kérem vegyék figyelembe, hogy 2024.06.24 és 2024.07.04. között a postázás, a személyes átvétel és a telefonos ügyintézés szünetel. A megrendelés kezelés ez idő alatt is zavartalanul üzemel.

Üdvözöljük Lurkó gyerekcipő, gyerek szandál webáruházunkban!

Lurkó gyerekcipő webáruház elsősorban Magyar 18-38-ig méretezésű, minőségi gyerek cipő, gyerek szandál, forgalmazásával foglalkozik. 

Kiváló ár-értékarányú gyerekcipők és gyerek szandálok, supinált kivitelben is.

Gyerekszandáloktól a téli bakancsokig. A Lurkócipő webáruházban megtalálható a legnevesebb magyar gyártók által előállított, minőségi gyerekcipők, gyerek szandálok, gyerekbakancs, sőt supinált cipőt és szandált is vásárolhat nálunk gyermekének, gyors szállítással.

 

 

Kiemelt ajánlataink

Gyerekcipő méretválasztásnál ajánlott figyelni:

Javasoljuk, hogy gyerek cipő vásárlásánál, ne csak méret szerint válasszanak, hanem a belső talphosszat is vegyék figyelembe, mivel a gyártók talpainak belső hossza, azonos méretnél is eltérhetnek egymástól.

A webáruházunkban megtalálható valamennyi gyerek szandál, gyerek cipő, supinált szandál, supinált cipő, szandálcipő és bakancs belső talphosszát külön lemértük és a termék adatlapján feltüntettük.

A Maus, Linea, Szamos és a Salus supinált szandálok, gyerek cipők és Téli bakancsok EMKI igazolással rendelkeznek, Önkéntes Egészség Pénztárnál elszámolható!!!

Milyen cipőkből választhat?

Gyereke neme és lábmérete függvényében többféle típusú és színű gyerekcipő és gyerek szandálok közül választhat webáruházunkban. Válassza a minőséget gyereke számára, mert nem mindegy, hogy hidegben, sárban, rögös utakon mit visel lábán.

A gyerekek lábának egészséges fejlődéséhez, lábuk egészségének megőrzéséhez nagyban hozzájárulnak a szupinált (döntött sarkú) és harántemelős, formatalpas gyerek cipő. 

Lurkócipő webáruház főbb termékeink:

Márkák: Asso, Maus, Linea, Salus. 

Asso szandál, Asso cipő, Maus supinált szandál és cipő, Linea, Falcon gyerekszandálok és bakancs, kívül-belül valódi bőrből készül!

Asso gyerekcipőAsso szandál, Asso szupinált szandál, Asso szandálcipő, bakancs. Maus Tanoda:  supinált gyerekcipő, szandál, téli bakancs, Maus szandálcipő, Maus Tanoda első lépés szandál, gyerek szandál, gyerek cipő, Falcon szandál, D.D.Step gyerek cipő, kislány szandálcipő

A szupinált gyerk cipő lényege:

sarokrészen hátul zárt, erősített kérgű, sarka belülről kifelé döntött. Ennek a kifelé döntésnek és a stabilabb bokatartásnak köszönhetően segít a befelé dőlő bokában lévő sarokcsont tengelyét egyenesbe állítani.

Asso szandál, Asso gyerekcipő divatos, kis szériában gyártott Magyar termék, bőrből készült kényelmes viselet. Az Asso szandál már nem csak lágy harántemelős, hanem szupinált (döntött sarkú) talppal is készül.

 

Gyors szállítás
Többféle szállítási mód

Házhozszállítás

Postán maradó

Postapont