Kategóriák
Kategóriák
Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!!!

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook
Látogató számláló
0
5
1
8
6
0
5
MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek
Termékajánló

Téli bakancsok

Főkategória >Téli bakancsok

Asso téli bakancs, bakancsok - kívül bőr, belül bélelt kislány és kisfiú 19-36-ig méretben.

Téli bakancs kritériumok

Ami elsődleges

Nem kérdéses, hogy mint minden cipő kiválasztásánál, a téli bakancsnál is az a legfontosabb, hogy méretileg megfelelő legyen, ne szorítson, de ne is csúszkáljon benne a láb szabadon, hiszen ekkor feltörheti a láb érzékeny bőrét. Ezt egy gyermek esetében különösen nehéz eltalálni, mivel az állandó fejlődésben lévő szervezetből kifolyólag nincs fix lábméret. Emiatt gyerekcipőt jobbára csak egy szezonra érdemes választani, tehát az adott évszaknak megfelelően, épp akkor jól illeszkedjen a gyerkőc lábfejére. Hidegről lévén szó, érdemes figyelembe venni azt is, hogy a gyerekre adott vastagabb zokni is kényelmesen beleférjen a téli cipőcskébe!

Milyen is a jó, téli bakancs?

A tökéletes méreten túl a legfontosabb, hogy kellő és tartós védelmet adjon a hideg ellen, finom meleg legyen, hiszen a gyerekek szeretnek télen is kint futkosni, főleg havazás esetén. Semmiképp sem lenne jó, ha felfáznának! Ezért, és emellett ugyanolyan fontos, hogy ne eressze át a nedvességet, ne ázzon be, s a gyermek ne tocsogjon a cipőjében órákon át vizes zokniban! (Sokszor ezt egy köztes réteg biztosítja a csizmában.)

Ezek után következik az, hogy a gyermek számára könnyű legyen fel- és levenni a lábbelit, önállóan is, amire a legjobb az oldalt cipzáras, ill. tépőzáras megoldás. Említeni lehetne még azt, hogy a cipő lehetőleg bírja ki a szezont, ám mivel a következő télre úgyis másik cipő kell a lábméret változása miatt, az egy szezonra választott cipőcske valószínűleg meg fogja állni a helyét, amennyiben nem kínai boltból vásárolunk.
A legjobb komfortérzet és kritériumteljesítés érdekében olyan lábbelit keressünk a gyermeknek, amelyiknek vastag és rugalmas a talpa, a felső része pedig lehetőleg könnyű bőr, ami biztosítja a kellő szellőzést, emellett mérsékelten vízálló, belül pedig legyen puhán bélelt.


Csizma, téli cipő vagy bakancs?


Általános tanács e tekintetben nem létezik, ugyanis a lábbeli mivolta attól függ, milyen helyzethez és körülményhez keressük. Ha huzamosabb időt tölt kint a gyerek (pl. szánkózás, vagy sokat s hosszan gyalogol oviba, suliba menet), akkor mindenképp bélelet csizmát vagy bakancsot érdemes választani, várható útviszonyoktól függően (simább, egyenes terep, vagy hepehupás, dombos, nehezebben járható vidék).
Az Asso téli cipő, Asso téli bakancs bőrből készült Magyar termék.

Webáruház készítés