Kategóriák
Kategóriák
Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!!!

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Facebook
Látogató számláló
0
5
4
6
4
6
6
MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek
Termékajánló

Téli bakancsok

Főkategória >Téli bakancsok

Téli bakancs

 

Ami elsődleges

 

Általában bele kell férnie az ujjunknak a gyerek lába és a cipő sarka közé. Hiszen a túl nagyméretű cipő olyan járásra és testtartásra kényszeríti a gyermeket, amely hosszútávon káros. Ugyanis a cipőben csúszkáló láb miatt nem tud majd például talpon gördülve járni. A túl szűk cipő is problémákat vet fel, hiszen ez is kihat a járás módjára. Téli lábbelik esetében a méretválasztásba kalkuláljuk bele a vastagszövésű téli zoknit is.

 

Elsődleges kérdés az is, hogy a cipő megfeleljen azoknak a feltételeknek, amelyek a láb megfelelő fejlődését támogatják. Egy kisgyermek esetében ez kifejezetten fontos. Tartsa jól a bokát. Téli cipőknél könnyebb ennek az elvárásnak megfelelni, ennek ellenére figyeljünk oda erre is. A fejlődő, növekvő lábfejnek stabil cipőre van szüksége, amelyben mégis van mozgástere a lábnak. Éppen ezért például a talp legyen elég vastag, mégis rugalmas, hogy a talpon gördülő mozgást ne akadályozza. A talp izmainak minél több teret kell ugyanis engedni, mert az apró kis izmok fejlődése és erősödése a láb egészséges fejlődésének a záloga.

  

Milyen is a jó téli bakancs?

 

A jó téli bakancsnak tehát igazodnia kell az egészségügyi elvárásokhoz is. Mindezek mellett akkor tudunk megfelelő döntést hozni, ha a választás során szokásainkat is figyelembe vesszük. Óvodába jár a gyerek? Mennyi téli lábbelire van szüksége? Sokat járunk a szabadba, és kiránduló csizmának, bakancsnak is használjuk, esetleg erre egy külön cipőt veszünk neki?

  

Csizma téli cipő vagy bakancs?

 

Azt is nekünk kell eldöntenünk, hogy esetleg téli bakancsra, cipőre és egy hótaposó csizmára is szükségünk van-e. Ha a funkciókat kombinálni szeretnénk, akkor egy jó minőségű, mégis jól szellőző, de vízálló magasított szárú bakancsra vagy csizmára van szükségünk. Ha szeretnénk szétválasztani a funkciókat, például csak nagy hóesés esetén kell idén hótaposó, és azt is csak szánkózásra használjuk majd alkalmanként, akkor egy hétköznapi téli bélelt bakancsra is szükség lesz.

Bárhogy is döntünk, a lábbelik kiválasztása során figyeljünk oda az egészségügyi ajánlásokra, a méretet és a bokát, valamint a cipő, csizma talpát tekintve. Szerencsére ezek a feltételek nem kötik meg a kezünket, hiszen több kiváló márka is gyárt ilyen gyermekcipőket. Izgalmas, bájos, mégis divatos megjelenéssel és minőséggel kombinálják az ergonomikus kialakítást.
Az Asso téli cipő, Asso téli bakancs bőrből készült Magyar termék.

Webáruház készítés