Érintésmentes kézbesítés

A megrendelt csomagok szállítását végző Magyar Posta különleges, érintésmentes kézbesítést vezetett be. Csomagküldemények kézbesítésekor a kézbesítő megfelelő távolságból egyezteti és rögzíti az átvételhez szükséges kötelező adatokat, azonban aláírást nem kér. A csomagot ezt követően az ügyféllel közösen meghatározott helyre teszi.

Kapcsolat

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház

Telefon: 0620-341-8730

e-mail: lurkocipo[kukac]gmail.com

Facebook

Látogató számláló

0
6
9
2
9
8
8

MPL csomag szállítás

Lurkó gyerekcipő webáruházba a megrendelt gyerek szandál és a gyerek cipő szállítását MPL csomag házhozszállítással, PostaPontos vagy MOL PostaPontos szállítással történik. Kézbesítés vagy átvétel a feladást követő második munkanapon (szállításról a Posta értesítő e-mailt küld).

TOP termékek

Lurkó gyerekcipő és gyerek szandál webáruház!



Félcipők, bakancsok

Lurkó gyerekcipő webáruház főleg magyar készítésű gyerek cipő (Asso cipő, Maus, Linea) forgalmazásával foglalkozik. 

Kislány és kisfiú gyerek cipő 19-35-ös méretig. Az Asso cipő 40-es méretig.

A gyerekcipőnek nem csak az a célja, hogy ne mezítláb szaladgáljanak és ne fázzon a lábuk, hanem a láb fejlődésében is  szerepet játszik. Amikor a kisgyermek járni tanul, a lábában található ízületek, izmok, inak még gyengék, így ha nem megfelelő felépítésű gyerek cipőt választunk a számukra, akkor a mozgás közben az ízületeket érő erőhatások (futás, ugrás stb.) torzulásokat idézhetnek elő a boka és a lábfej területén. Ezért nagyon fontos, hogy olyan gyerek cipőt adjunk gyermekünkre, amelynek talpkialakítása, sarokrésze tartja a bokaízületet, míg a lábujjaknak bőven van benne helye szabadon mozogni.

Az Asso cipő, Linea, Florens, Falcon, jó minőségű, bőr, gyerek cipő kis szériában, manufakturális keretek között készül. Magyar Termék!!

Nagyon sok szülőben felmerül az a kérdés, hogy milyen a jó gyerek cipő, milyen cipőt érdemes választani. 

Ez a kérdés már az első lépésektől kezdve nagyon fontos lehet, hiszen a gyermek egészséges fejlődése szempontjából egyáltalán nem mindegy, hogy mit visel a lábán. Gyerekcipőre az első lépésektől kezdve szükség van, ebben az időszakban a legjobbak azok a gyerekcipők , amelyek magasított szárrésszel, kéreggel rendelkeznek, ezek segíthetnek a láb megfelelő tartásában. Ahogy nő a gyermek, úgy csökkenhet a szár magassága.
Nem csak a legkisebbek gyeremekek esetében, hanem a nagyobbaknál is igaz, hogy a legjobb választás azok a cipők lehetnek a gyermekeink számára, amelyek kívül, belül természetes anyagokból (bőr, textil) készülnek. Ilyen bőrből készült Magyar termék az Asso cipő is.